Cultuur | Historie > Drenthe

De cirkel is rond


Auteur(s)    Yvonne Brill
Jaar    2019
Druk    1
Aantal pagina's    144
ISBN    9789023256533
Afbeelding    in hoge resolutie
   Informatie over digitaal lezen
Onze prijs: €15,00
Leverbaar: Direct
Bestel
Beschrijving
Inhoudsopgave
Recensies

Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het verleden maar ook met nieuwe verhalen.

Dit boek bevat diverse verhalen met de geliefde karakters die in de boeken van Yvonne Brill tot leven komen. Onder andere Miriam het zeemeerminnetje, Kabouter Wijsneus en Marc en Maaike zullen voor een laatste keer hun opwachting maken.
De cirkel is rond is voor alle leeftijden maar ook de groep die in hun jeugd de boeken van Yvonne Brill las zal door het boek teruggevoerd worden om te genieten van de vertelkunst van Yvonne. Voor nieuwe lezers is het een prachtige kennismaking met de werelden die Yvonne zo treffend weet neer te zetten.

De cirkel is rond is een A4 formaat gebonden boek en rijk geÔllustreerd met tekeningen die door de schrijfster zelf zijn gemaakt. Het boek is een (hernieuwde) kennismaking met de geliefde karakters uit de boeken van Yvonne Brill.

NB: Het laatste deel in de Bianca reeks, deel 65, verschijnt in het voorjaar van 2020 maar daarna valt ook voor Bianca definitief het doek.Recensie toevoegen
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Beoordeling
Naam *
E-mailadres *   (wordt niet op de site getoond)
Titel *
Recensie *

(max. 1000 tekens)
* verplichte velden

2
1
Terug   Home  
   
 

Trefwoord


JeugdAanraders


Ferry Sieders : TT Assen

Theo Spek, Hans Elerie, Jan P. Bakker, Ineke Noordhoff : Landschapsbiografie van de Drentsche Aa

Hans Dekker, Provincie Drenthe : Natuur van topklasse!

Hans Dekker : OrchideeŽn in Noord-Nederland