Lerarenopleidingen | Primair onderwijs > Onderwijskunde

E-college Passend onderwijs: ook voor hoogbegaafde leerlingen
Cursus in Teachers Channel

Auteur(s)    Priscilla Keeman
Jaar    2015
Druk    1
Aantal pagina's    0
ISBN    -
Afbeelding    in hoge resolutie
   Informatie over digitaal lezen
Onze prijs: €9,95
Leverbaar: Direct
Bestel
Beschrijving
Inhoudsopgave
Recensies

Welke vorm van onderwijs past bij hoogbegaafde kinderen? En welke omgevingen passen bij leergierige, onderzoekende leerlingen? In dit e-college leer je in hoeverre hoogbegaafde kinderen verschillen en op wat voor een manier je daarmee het beste om kunt gaan. Je leert hoe je je kunt aanpassen aan de verschillende niveaus van jouw leerlingen. Zo kan er voor iedereen in de klas optimaal onderwijs worden gegeven.

Een groot deel van de hoogbegaafde kinderen zit momenteel thuis in plaats van op school. Priscilla Keeman legt aan de hand van voorbeelden en wetenschappelijke onderzoeken uit hoe je het beste om kunt gaan met hoogbegaafdheid in de klas en welke ondersteuning en begeleiding daarvoor beschikbaar is. Daarbij komen ook de werking van de Wet Passend Onderwijs en de samenwerkingsverbanden tussen scholen aan bod.

Priscilla Keeman geeft in haar eigen praktijk mindfulnesstrainingen aan ouders, leerkrachten en docenten. Als voorzitter van de Stichting Leren Motiveren draagt zij kennis over aan docenten over hoogbegaafdheid en onderpresteerders. Daarnaast ondersteunt zij leerlingen in het ontwikkelen van hun vaardigheden als trainer.

Dit e-college heeft een duur van 15 minuten.

Bekijk ook Priscilla Keemans andere e-college: "Hoogbegaafdheid in de klas"Recensie toevoegen
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Beoordeling
Naam *
E-mailadres *   (wordt niet op de site getoond)
Titel *
Recensie *

(max. 1000 tekens)
* verplichte velden

2
1
Terug   Home