Lerarenopleidingen | Primair onderwijs > Onderwijskunde

E-college Pakkend Passend Onderwijs: direct toepasbare methodes
Cursus in Teachers Channel

Auteur(s)    Irene Westeneng
Jaar    2015
Druk    1
Aantal pagina's    0
ISBN    -
Afbeelding    in hoge resolutie
   Informatie over digitaal lezen
Onze prijs: €9,95
Leverbaar: Direct
Bestel
Beschrijving
Inhoudsopgave
Recensies

Thematisch Onderwijs, leren van en voor het leven!

Staatssecretaris Dekker vraagt ons: 'Wat moeten kinderen leren voor de maatschappij in 2032?' Een zeer goede vraag. Daarbij zijn de volgende vragen essentieel: 'Wat willen wij dat kinderen leren?' en vooral de vraag 'Hoe leren kinderen?'. Door inspelen op o.a. de diverse manieren van leren, leren kinderen meer en makkelijker! Het thematisch onderwijs van groep 1 tot en met 8 maakt gebruik van methodes en thema's die aansluiten bij de beleveniswereld van de kinderen. Het zorgt voor goede beheersing van de basisvaardigheden en talentenontwikkeling. Methodes helpen de kinderen bij het leren van de theorie, de thema's dagen kinderen uit in de praktijk. Zo wordt de theorie en de praktijk gekoppeld. In deze e-college krijg je inzicht in direct toepasbare methodes waardoor kinderen leren voor én van het leven.

Irene Westeneng heeft op diverse scholen gewerkt. Op ZML-scholen en in het regulier basisonderwijs, op scholen met kinderen van tweeverdieners en op ‘achterstands-’ scholen. Zij heeft gewerkt met ‘autisten’, ‘ADHD’ers’, dyslecten, met ‘gewone’ kinderen. Deze ervaring heeft zij op scholen in het buitenland en in Nederland op mogen doen. Dit heeft haar aangezet om na te denken over het onderwijs. In Pakkend passend onderwijs geeft ze haar visie op passend onderwijs.

Dit e-college heeft een duur van 15 minuten.

Bekijk ook Irene Westenengs andere e-college: Pakkend passend onderwijs; Halfjaarlijks onderwijssysteem.Recensie toevoegen
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Beoordeling
Naam *
E-mailadres *   (wordt niet op de site getoond)
Titel *
Recensie *

(max. 1000 tekens)
* verplichte velden

2
1
Terug   Home