Lerarenopleidingen | Primair onderwijs > Sociale ontwikkeling

E-college Contact maken: verbale communicatie
Cursus in Teachers Channel

Auteur(s)    Tom Boves
Jaar    2015
Druk    1
Aantal pagina's    0
ISBN    -
Afbeelding    in hoge resolutie
   Informatie over digitaal lezen
Onze prijs: €9,95
Leverbaar: Direct
Bestel
Beschrijving
Inhoudsopgave
Recensies

Als je docenten vraagt wat ze graag zouden willen, dan hoor je negen van de tien keer iets als: leerlingen die gemotiveerd zijn, leerlingen die zich houden aan de afspraken en leerlingen die verantwoordelijkheid nemen voor hun leerproces. Iedere docent droomt van een ideale relatie met de klas, met ouders en collega’s. Leerlingen die doen wat je vraagt, ouders die respect voor je hebben, collega’s die hun verantwoordelijkheden oppakken. Maar hoe maak je deze droom werkelijkheid?

In hun boek "Contact maken op school: leidinggeven motiveren en samenwerken in het vo" geven Tom Boves en Marijke van Dijk antwoord op die vraag. Het antwoord begint met een heldere mindset, effectief non-verbaal gedrag, en krachtig verbaal optreden.

In dit e-college gaat Tom Boves in op dat verbaal optreden. Hij laat onder andere zien hoe je met leerlingen een afspraak maakt waaraan iedereen zich gebonden voelt. Daarvoor moet je de valkuil van het argumenteren vermijden en in plaats daarvan rechtstreeks koers kiezen voor motiveren en samenwerken.

Dit e-college heeft een duur van 20 minuten. Bekijk een preview van het e-college...Recensie toevoegen
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Beoordeling
Naam *
E-mailadres *   (wordt niet op de site getoond)
Titel *
Recensie *

(max. 1000 tekens)
* verplichte velden

2
1
Terug   Home