Aanvraag docentenexemplaar


Koninklijke van Gorcum biedt docenten de mogelijkheid om een gratis docentexemplaar aan te vragen van studieboeken. Wilt u een u een studieboek beoordelen dat (nog) niet op de verplichte literatuurlijst staat, dan kunt u een beoordelingsexemplaar aanvragen. Van een studieboek dat u gaat gebruiken, omdat het verplicht is voorgeschreven binnen uw opleiding, kunt u een gebruikersexemplaar aanvragen.

Koninklijke van Gorcum behoudt zich het recht voor aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk via e-mail contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Alleen van de uitgaven waarbij Docentenservice vermeld staat, levert Koninklijke van Gorcum een docentexemplaar.

Schrijft u een uitgave van Koninklijke van Gorcum verplicht voor en heeft deze uitgave geen vermelding Docentenservice, stuurt u dan uw gegevens met een bewijs van de voorschrijving van de deze uitgave (bijvoorbeeld een bestand met de verplichte literatuurlijst of een link naar deze lijst) naar de klantenservice.Ik vraag als docent de volgende titel aan als *  Beoordelingsexemplaar - (boek wordt (nog) niet voorgeschreven aan mijn studenten)

  Gebruikersexemplaar - (boek wordt reeds voorgeschreven aan mijn studenten)


Titel van het boek *Ten behoeve van het vak *Voor studiejaar (1,2,3 en/of 4) *Aantal studenten *
Gegevens aanvrager  Dhr.    Mevr.  

Voorletters en achternaam *Naam onderwijsinstelling *Afdeling / Faculteit / Studierichting *Vakgroep *Adres *Postcode en Plaats *Telefoone-mail adres *Op de hoogte blijven van nieuwe studieboeken
en vakliteratuur?*
  Ja    Nee

* verplicht in te vullen gegevens